24 Mayıs 2011 Salı

Yalnız, Üzgün, Suskun ! .....

Suskunluk, fırtınanın işaretçisi,
Üzgün olmak, mutlu bir yaşamın haberci ise
Harika ! Sevdim o zaman dünyamdaki "YALNIZLIĞI"
Her an benimle kal RAB bim.

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Sensiz olmaz sensiz olmazzzzzzzzz











Sarumanım ve Armağanım bu gün 2 yaşında















Ben sevgilerin daima duyguların yankısı olduğunu inandım. Bu konu da ne kadar haklı olduğumu da, 17 Mayıs 2009 kapımın önünde bulduğum, sonra da bir daha hiç ayrılamadığım minik dostlarım gösterdi. Evet hayatımın kısa özeti 4 sözüm.


"Sevgiler duyguların yankısıdır",

Sessizlik yüreğin şarkısıdır,

Şimdiler hayatın yarınıdır,

Sensizlik gözlerimin yasıdır."

.......


Ne kadar çok seviyorsa insan o kadar çok sevilir. Ne kadar çok yalnız kalır, yalnızlığa düşer, geçmişi düşünür, hüzünlere boğulursa bir o kadar güzel eserler üretir. Dindirmek için yanlızlığın acısını, ilham perilerine sarılır ve şaheserler sunar dünyaya. Şimdilerim yarınlarım değilse eğer yaşam hiç bir şey öğretememiştir bana. Güzeli göremiyorsam, ya bakmasını bilmiyorumdur, yada gördürmeyende saklıdır sır. Allah benim için yarattığı tüm güzellikleri farketip, görüp şükredenlerden eylesin. Yaslardan uzak, sevinçlerle dolu yarınlar yaşatsın miniklerimle birlikte.

3 Mayıs 2011 Salı

Bu Gün

Onları tanımış olmakla övündüğüm, gurur duyduğum, onlarsız kalmakla hüzünlendiğim,
yolumu ışık tutan gönülden sevdiklerim için, dualar ettim ve bana katılanlarla onları andım.
Çok sevgili Metin Tokdemir Ağabeyimi, Dr. Sadık Ahmet Bey'i, Türk Dünyasının değişmeyen son lideri Alparslan Türkeş'i, Ahmet Kayhan Dedemi, Ebulfeyz Elçibeyi, Prof. Dr. Osman Ersoy Hocamı, ve en son uğurladığım Muhsin Yazıcıoğlu Ağabeyimi Rahmetle andım, mekanları cennet olsun.